Vijesti

Poslovni forum

Poslovni forum

Predstavnici kompanije Bemax, kao dio drzavno privredne delegacije, učestvovali su na Poslovnom Forumu – Trgovinske i investicione mogućnosti u Crnoj Gori, koji je održan 2. jula 2015 godine u Pragu, Republika Češka.

Poslovni forum održan je u okviru međuvladine Komisije za ekonomsku saradnju Crne Gore i Češke, i predstavlja priliku za unaprjeđenje dosadašnje saradnje sa kompanijama iz Češke, prezentaciju investicionih projekata od zajedničkog interesa kao razmjenu znanja i iskustava u raznim oblastima privrede.

Izvršni direktor kompanije Veselin Kovačević je ovom prilikom prezentirao aktuelne investicione projekte sa akcentom na projekte u kojima učestvuje naša kompanija kao što su realizacija projekta Portonovi, Luštica Bay, izgradnja putne i energetske infrastrukture, ali i projekte čija realizacija se očekuje u narednom periodu. Izrazio je zadovoljstvo dosadašnjom saradnjom sa češkim kompanijama ali i interesovanje za uspostavljanje novih kontakata i realizaciju zajedničkih projekata. 

Other